Aján Tamás: a szívélyesség nem tudja pótolni a hiányosságokat

Infostart
2016. augusztus 19. 15:37
Számos problémát a riói olimpia utolsó napjaira sem hárítottak el a szervezők - számolt be az InfoRádiónak Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke.

Aján Tamás szerint a közlekedéssel és az információ-áramlással is komoly gondok voltak az elmúlt hetekben, és a helyzet nem javult érdemben az olimpia végéhez közeledve sem.

"Két nappal a súlyemelő-versenyek vége után sem kaptuk meg a részletes jegyzőkönyvet, ahogy a nézőket sem informálják kellőképpen az egyes versenyhelyszínek megközelítésekor. Egy normális esetben 10-15 perces autóút a dugóban nem egyszer másfél óráig is eltart, így sokan késnek a kezdésről" - sorolta a sportvezető.

Arról is beszélt, hogy a televízió képernyőjén keresztül nem sok látszik a problémákból, azok elsősorban a résztvevőknek okoznak kellemetlenségeket.

"A szervezők nagyon szívélyesek, de ezzel sajnos nem tudják teljesen pótolni a költségek lefaragását. Lemennek rendben a versenyek, de azt sajnos biztosan nem fogja senki kijelenteni, hogy a riói volt minden idők legjobb olimpiája" - tette hozzá Aján Tamás.

A NOB tiszteletbeli tagjával készült interjút teljes terjedelmében meghallgathatják pénteken este fél nyolc után az InfoRádió Ötkarika című műsorában.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Aján Tamás: a szívélyesség nem tudja pótolni a hiányosságokat
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást