eur:
394.22
usd:
364.96
bux:
65556.24
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Öt góllal nyert San Marinóban a Debrecen

A Debrecen 5-0-ra győzött a San Marinó-i La Fiorita vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön.

Tisza Tibor átadásából Szakály Péter már a találkozó elején megszerezte a vezetést a Debrecennek, amely a folytatásban is fölényben játszott és számos helyzetet kialakított.

Tisza a 34. percben Ferenczi János beadását, a szünet után pedig Szakály átadását értékesítette, és végül Szakály is duplázni tudott, miután a hajrában gólt szerzett a nyáron igazolt bosnyák Ognjen Djelmic passzából. Az 5-0-s végeredményt az ugyancsak a közelmúltban szerződtetett szerb Danilo Sekulic állította be.

A mérkőzésen a hazaiaknál kezdőként lépett pályára a 42 éves Damiano Tommasi, aki korábban 25 alkalommal szerepelt az olasz válogatottban, és pályafutása legjobb időszakát az AS Romában töltötte. A védekező középpályás 2009-ben visszavonult, jelenleg az olasz labdarúgók érdekvédelmi szervezetének elnökeként tevékenykedik, de a La Fiorita együttesében már tavaly is szerepelt az EL-selejtezőben, sőt gólt is szerzett.

A Debrecen következő ellenfele a fehérorosz Torpedo-Belaz Zsodino lehet.

Európa Liga-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés:

La Fiorita (San Marinó-i) - Debreceni VSC-TEVA 0-5 (0-2)

---------------------------------------------------------

Serravalle, v.: Frischer (észt)

gólszerzők: Szakály P. (5., 83.), Tisza (34., 49.), Sekulic (89.)

Debrecen:

---------

Radosevic - Jovanovic, Brkovic, Mészáros N., Ferenczi J. - K. Mészáros (Delmic, 58.), Varga J., Holman, Szakály P. - Tisza (Sekulic, 68.), Castillion (Kulcsár T., a szünetben)

A visszavágót egy hét múlva rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×