eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kozák Danutáék ismét hengereltek

Megnyerte a válogatást női kajak kettesben 500 méteren a Szabó Gabriella (Honvéd), Kozák Danuta (Újpest) páros. A milánói vb-n is aranyérmes sikerduó simán nyert a második hazai olimpiai és Európa-bajnoki válogatóversenyen, Szegeden a Kárász Anna (Szeged), Csipes Tamara (Honvéd) egység előtt.

Férfi kajak kettesben 1000 méteren Dombvári Bence és Hufnágel Tibor (egyaránt Honvéd) párosa megnyerte a válogatást, mivel a második hazai olimpiai válogatóversenyen is győzött, ezúttal a Tóth Dávid, Kulifai Tamás (Vasas) duó előtt. Kozák Danutához hasonlóan Dombvári Bence sem tud idén hibázni, téthelyzetben minden döntőjében nyert Szegeden és Duisburgban.

200 egyesben Horváth Bence (Győr) egy hónappal ezelőtti sikere után most ismét nyert, ezzel ez a szám is eldőlt - legalább az Európa-bajnokságra.

Kenu kettesben 200 méteren a Győr párosa, Lantos Ádám és Nagy Péter nyert. A végén már ki is engedhettek, sikerük pedig abszolút papírforma, hiszen pénteken 200 egyesben ezredre azonos idővel győztek, a szétlövés hétfőn lesz az első válogató első helyezettjével, Hajdu Jonatánnal (Dunaferr).

A hölgyeknél kenu kettesben 500 méteren a szintén győri Takács Kincső, Balla Virág páros lett az első.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×