eur:
394.14
usd:
365.25
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tovább építené a KSI arculatát az új elnök

Modernizálná a KSI-t az egyesület nemrég megválasztott ügyvezető elnöke, Zsoldos Péter. A sportvezető fontosnak tartja, hogy a hat kiemelt klubot kiszolgálják tehetségekkel. Az InfoRádióban arról is beszélt, hogy minden támogatást megadnak az olimpikonjaiknak is, akik felnőttként is kitartanak a KSI mellett.

Hosszú ideje kötődik a KSI-hez Zsoldos Péter, aki nemrég vette át az egyesület irányítását: 14 éve még játékosként kezdte pályafutását a klubnál, majd 12 éven át dolgozott együtt a leköszönt elnökkel, Hazsik Endrével. 

"Továbbra is utánpótlás-nevelés áll a középpontban, a kapcsolattartás a sportvezetéssel, az önkormányzatokkal, a támogatókkal, a sportszövetségekkel és a többi klubbal. A céloknak most egy fiatalabb vezetés próbál dinamikát adni. Amiben esetleg leépült a KSI, megpróbálják minél inkább felhozni, modernizálni, és javítanánk az egyesület arculatán" - fejtette ki.

Hozzátette, hogy most is nagy az egyesület elfogadottsága, de a KSI brandjén még van mit fejleszteni, a jelenleginél is vonzóbbá kell tenni azt.

Nem csak a fiatal tehetségek felkarolása a feladata a klubnak, jelenleg is több sportolója készül a riói olimpiára, így a Vasbányai Henrik, Mike Róbert kenu kettes, Tóth Krisztián és Joó Abigél cselgáncsozó, Földházi Zsófia öttusázó, Hidvégi Vid tornász és Egri Viktória sportlövő. Közülük többen is éremesélyesek.

"Az olimpikonokat kiemelten kezeljük, próbáljuk kiszolgálni az igényeiket. Hasonlóan fontos feladatunk, hogy minél több klasszist neveljünk ki. A hat kiemelt klubot ki kell szolgálnunk, a távozókra is büszkék vagyunk, persze örülünk, hogy vannak, akik felnőttként továbbra is itt látják biztosítottnak a jövőjüket" - tette hozzá Zsoldos Péter.

Kitért arra is, hogy a vízilabda-szakosztály ebben a szezonban kiemelten teljesített.

"A korosztályos bajnokságok többségében aranyérmes lett a csapatunk. Minden szezonban nem lehet elvárni ezt az eredményességet, de bízunk benne, hogy hasonlóan szereplünk jövőre is. Remek a stáb, jó a szakosztály felépítése, míg a szakvezetés Szivós István irányításával kiváló munkát végez" - elemezte az InfoRádióban a siker hátterét a KSI ügyvezető elnöke, aki hétéves korában kezdett vízilabdázni, majd 28 évesen élvonalbeli játékosként fejezte be aktív sportolói karrierjét.

Szivós István a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján, a waterpolo.hu oldalon nyilatkozott korábbi tanítványa, Zsoldos Péter kinevezéséről.

„Nyilván nagy örömömre szolgál, hogy egy ilyen nagy múltú vízilabdázó lett a KSI elnöke. Ez sok munkával fog járni, más típusú munkával, mint amit eddig végzett, ehhez sok szerencsét, sikert és egészséget kívánok, azt hiszem, mindegyik kell egy ilyen feladathoz. Úgy gondolom, jelenleg nagyon sikeres az utánpótlás-nevelés a KSI-ben, az idei szezonban is a bajnokságok élmezőnyében vagyunk, évről évre sok játékost adunk a válogatottaknak, ennél több nem is kell nekünk. Minőségi edzők dolgoznak nálunk, ez garancia arra, hogy a szülők hozzánk hozzák a gyerekeket, annak ellenére, hogy nem hirdetjük agyon magunkat. De nem is kell, mert bíznak bennünk. Nem panaszkodhatom, jól használjuk fel a TAO nyújtotta lehetőségeket is, külföldi edzőtáborokra, felszerelésekre, hazai tornákra áldozunk, mind a gyerekek érdekeit szolgálja. Pétert én vettem fel edzőnek annak idején, egy korrekt, széles látókörű embernek tartom, örülök a kinevezésének” - fogalmazott a szakosztályvezető. 

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×