eur:
394.29
usd:
370.33
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Cristiano Ronaldo harapni fogja a magyarokat

A magyarokkal azonos csoportban szereplő portugál válogatott szövetségi kapitánya szerint Cristiano Ronaldo egészséges és sikeréhes.

Cristiano Ronaldo teljesen egészséges és motiváltan várja a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság rajtját Fernando Santos, a magyarokkal azonos csoportban szereplő portugál válogatott szövetségi kapitánya szerint.

A háromszoros aranylabdás támadó - aki május 28-án Bajnokok Ligáját nyert a Real Madriddal - az idény végén izomproblémákkal küszködött, ám a szakvezető szerint ez már a múlté.

"Fizikálisan, mentálisan és morálisan is kiváló állapotban van" - nyilatkozta Santos a csapatkapitányról, aki szerint ezt mindenki láthatja majd szerda este az észtek elleni lisszaboni felkészülési mérkőzésen.

A 31 éves sztár vasárnap csatlakozott a válogatott kerethez, így kihagyta a portugálok múlt csütörtöki találkozóját, amelyen a Wembleyben 1-0-s vereséget szenvedtek az angoloktól. A Real Madrid színeiben az elmúlt szezonban 48 tétmérkőzésén 51 gólt jegyző támadó a szövetségi kapitány szerint minden eddiginél jobban szeretne trófeát nyerni válogatottal, amellyel 2004-ben, hazai közönség előtt ezüstérmet szerzett az Eb-n.

"Rendkívül motivált, nagyon meg akarta nyerni a Bajnokok Ligáját, s még ennél is nagyobb elszántsággal készül az Európa-bajnoki cím megnyerésére, ami egy nagy vágya" - hangsúlyozta Santos.

A portugál válogatott az F csoport jövő keddi nyitófordulójában az izlandi együttessel mérkőzik, majd négy nappal később az osztrákokkal találkozik, a csoportkört az Eb-n 44 év szünet után szereplő magyar válogatottal zárja június 22-én.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×