eur:
393.74
usd:
365.01
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Reus újra lemarad egy nagy tornáról

Azok után, hogy a 2014-es világbajnok keretből az utolsó pillanatban került ki sérülés miatt, a nyári Európa-bajnokságról is lemarad a német Marco Reus.

Joachim Löw szövetségi kapitány kedden hozta nyilvánosságra 23 fős keretét, amelyből kimaradt Borussia Dortmund szélsője, aki éppen kedden ünnepli 27. születésnapját. A szakember elmondta, az orvosi stáb mindent megtett annak érdekében, hogy Reus ott lehessen az együttesben, de a futballista egyelőre csak egyenes irányú mozgást tud végezni.

A német válogatott szombaton Gelsenkirchenben a magyarokkal játszik felkészülési mérkőzést, majd Franciaországban az északírekkel, a lengyelekkel és az ukránokkal találkozik a csoportkörben.

A német keret:

Kapusok:

--------

Manuel Neuer (Bayern München), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter Stegen (FC Barcelona)

Védők:

-------

Jerome Boateng (Bayern München), Emre Can (FC Liverpool), Jonas Hector (1. FC Köln), Benedikt Höwedes (FC Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (Valencia), Antonio Rüdiger (AS Roma)

Középpályások:

--------------

Julian Draxler (VfL Wolfsburg), Sami Khedira (Juventus), Joshua Kimmich (Bayern München), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (Arsenal), Lukas Podolski (Galatasaray), Andre Schürrle (VfL Wolfsburg), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Julian Weigl (Borussia Dortmund)

Támadók:

--------

Mario Gomez (Besiktas), Mario Götze (Bayern München), Leroy Sane (Schalke 04)

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

A távmunka és a rugalmas munkavégzés egyre szélesebb körű elterjedésével egy új kifejezés, a chronoworking is megjelent a munka világában, ami lényegében azt írja le, hogy az adott munkavállaló – amennyiben lehetősége van rá – munkaidejét a bioritmusához igazítja (legyen szó korán kelő pacsirtákról vagy éjszakai baglyokról), vagyis olyan napszakban dolgozik, amikor energiaszintje és koncentrációs képessége arra a legmegfelelőbb. A chronoworking lehetőségének biztosítása a munkáltatónak is megéri, hiszen a bioritmusának legjobban megfelelő időszakban dolgozó munkavállaló produktívabban látja el feladatát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×