eur:
394.05
usd:
369.37
bux:
65214.53
2024. április 19. péntek Emma

Pellegrini visszavonul, ha nem kap érdekes ajánlatot

Amennyiben nem kap olyan ajánlatot, amelyet érdekesnek talál, akár be is fejezheti edzői pályafutását Manuel Pellegrini, aki idén Bajnokok Ligája-elődöntőig vezette a Manchester City labdarúgócsapatát.

A 62 éves chilei szakvezetőt legutóbb az Evertonnál megüresedett poszttal hozták hírbe, de ő a Guardiannak nyilatkozva azt mondta, a megfelelő kihívást jelentő ajánlatig nem akar dolgozni.

"Ha abba kell hagynom, akkor abbahagyom, decemberig, egy évig vagy örökre. Persze hiányozna az edzősködés, mert a kihívás tart életben" - jelentette ki a szakember, aki elárulta: az ő döntése volt, hogy nyári távozását és Josep Guardiola érkezését már februárban bejelentette a Manchester City.

"Miután Guardiola közölte, hogy Angliában folytatja, a sajtó azonnal elkezdte őt hírbe hozni a Cityvel, az Arsenallal és a Manchester Uniteddel. Lehetetlen megmondani, hogy jó döntést hoztam-e" - tette hozzá Pellegrini.

Az edző 2013-ban írt alá a Cityhez, amellyel egy bajnoki címet és két Ligakupát nyert.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×