eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kamion Eb - Kiss Norbert bronzérmes lett

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24 Mercedes magyar versenyzője a vasárnapi első futamon harmadik, a másodikon pedig 11. lett a kamion Európa-bajnokság idei második állomásán, az olaszországi Misanóban.

A sorozat honlapja és a 31 éves szombathelyi pilóta Facebook-bejegyzése szerint az első versenyen a negyedik helyről rajtolt, és az új fejlesztésű Mercedesszel - amelyet most próbált ki először versenyen - egy pozíciót lépett előre a 12 körös futam végéig. A második versenyen műszaki hiba miatt a boxutcából rajtolt, és végül a 11. helyen zárt.

A győztes előbb a cseh Adam Lacko, majd a német Jochen Hahn volt. Kiss Norbert szombaton előbb a nyolcadik, majd a negyedik helyen végzett, így a pontversenyben a hatodik helyen áll 24 ponttal. Az éllovas Adam Lacko, 72 ponttal.

Az elmúlt két idényben győztes Kiss a téli szünetben fogadta el a Mercedesszel induló német Tankpool24 ajánlatát, és elhagyta a magyar Oxxo Truck Race Teamet.

A kamion Eb idei szezonjának kilenc állomása lesz, a következő versenyhétvégére két hét múlva kerül sor a franciaországi Nogaróban. A Hungaroringen augusztus 27-28-án rendeznek futamokat, és a szervezők a tavalyi viadalhoz hasonlóan ismét fesztiválhangulatot ígérnek a mogyoródi létesítménybe, ahol betétfutamként ebben az évben a közel 600 lóerős luxus-versenyautókat felvonultató Blancpain GT Series szerepel majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×