eur:
392.8
usd:
367.97
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Cseh László pénteken is remekelt

Kis híján érmet szerzett Szilágyi Liliána a londoni úszó Európa-bajnokságon. Cseh László pénteken is remekelt.

A negyedik helyen végzett 100 pillangón Szilágyi Liliána. Sokáig a harmadik helyen haladt, de végül két századmásodperccel lemaradt a dobogóról.

800 gyorson Gyurta Gergely a hetedik helyen végzett. Ahogy 1500-on, úgy ezúttal is az olasz Gregorio Paltrinieri nyert, 100 gyorson honfitársa, Luca Dotto szerzett aranyérmet.

A 4-szer 100-as vegyes gyorsváltó ötödik lett.

A legjobb idővel került a döntőbe 100 pillangón Cseh László. Az Eger kétszeres világbajnoka délelőtt is a leggyorsabb volt, így fő esélyesként várhatja a szám szombati fináléját.

200 gyorson Verrasztó Evelyn az ötödik, Késely Ajna a hetedik idővel biztosította helyét a döntőben. A 14 éves szupertehetség ezzel felülmúlta délelőtti teljesítményét is.

200 háton Balog Gábor a hetedik idővel került a fináléba, ez azonban a kiváló délelőtt után nem sikerült Földházi Dávidnak, mivel csak a 10. időt érte el az elődöntőben.

A londoni kontinenstorna vasárnap zárul.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×