eur:
393.72
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A Vasas Akadémia a fiú kadett bajnok

A Vasas Akadémia nyerte a fiú kadett országos döntőt - a Nyíregyháza lett a második, a bronzmeccsen pedig a Debrecen legyőzte a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiát.

Vasárnap rendezték Debrecenben a fiú kadett, tehát az U16-os korosztály országos döntőjének helyosztóit.

A hetedik helyért vívott összecsapáson a 22 pontos, 19 pattanós dupla-dupláig jutó Ralf Martinez vezetésével a második negyedet leszámítva végig jobban játszott a Honvéd a Szombathelynél, végül 16 pontos sikert arattak a fővárosiak.

Az ötödik helyért rendezett találkozón a Szedeák már 17 ponttal vezetett a félidőben, a nagyszünet után azonban fordult a kocka - a Szolnok 16 egységgel volt jobb a harmadik felvonásban, a negyedikben pedig meg is fordította a meccset. Az utolsó percre egállal fordultak a felek, majd Pallai Tamás dobott egy duplát és egy jó büntetőt, ezzel lett a vége 57-54 a Szolnoknak.

A bronzmeccsen a szombati elődöntőben a Vasastól sima vereséget szenvedő, házigazda Debrecen minden tekintetben a N yíregyházától 1 ponttal kikapó Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia fölé nőtt - úgy nyertek 23 ponttal Ráthonyi Tamás fiai, hogy az utolsó 10 percet 7 ponttal veszítették el, addig viszont egy kerek 30-assal voltak jobbak a fehérváriaknál. A fináléban a Vasas 10-15 pont közötti előnyt épített ki az első félidőben, ami 5-re csökkent az utolsó negyed előtt, sőt, egy triplával 62-60-ra is feljött a nyírségi alakulat. Itt azonban egy 16-1-es szakaszt produkáltak a pasarétiek, így a junior korosztály mellett a kadetteknél is ők lettek az országos bajnokok.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×