Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szombat este megvédheti bajnoki címét az Újpest női vízilabdacsapata

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A női vízilabda ob I fináléjának harmadik fordulójában szombat este az Újpest a Dunaújvárost látja vendégül a margitszigeti Hajós Alfréd-uszodában.

Egyetlen győzelemre áll a címvédéstől az Újpest a női vízilabda ob I fináléjában. Az újpestiek együttes szerdán a második meccsen is győztek, így szombati győzelmük esetén megvédik bajnoki címüket.

 Szerdán Dunaújvárosban az UVSE 8-6-ra nyert. A fővárosi együttesben Csabai Dóra és Keszthelyi Rita egyaránt három-három góllal vette ki a részét a sikerből. Csapattársuk, Tóth Ildikó a meccs után az M4 sportnak a jó kapusteljesítményt emelte ki. Bízik benne, hogy szombaton a javukra dőlhet el a bajnoki cím sorsa.

„Mindkét oldalon bravúros volt a kapusteljesítmény, örülök, hogy nálunk volt több védés, hiszen az újvárosiak kapufás gólján kívül Edina jól állt a lábán és a védelmünk is magáért beszél, hiszen öt gólt kaptunk. Leginkább a győzelemnek örülök és annak, hogy egyetlen lépésre kerültünk attól, hogy megvédjük a bajnoki címünket.”

 Gurisatti Gréta, a dunaújvárosiak játékosa az InfoRádiónak azt mondta: már nagyon várja az újabb összecsapást, és bízik benne, hogy tudnak szépíteni.

 „Ahogy ismerem magunkat, biztos vagyok benne, hogy győzni megyünk oda. Eddig is tudtuk, hogy nehéz a feladat, de nem nehezebb, mint az előző két meccsen. Igazából ez az utolsó esélyünk, úgyhogy mindent meg fogunk tenni. Az előző meccsen nem túl sok mindent tudtam hozzátenni a csapathoz, most már nagyon várom.”

 A harmadik mérkőzést szombaton 20.30 órától rendezik a margitszigeti Hajós Alfréd-uszodában.