eur:
393.93
usd:
364.68
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Szombat este megvédheti bajnoki címét az Újpest női vízilabdacsapata

A női vízilabda ob I fináléjának harmadik fordulójában szombat este az Újpest a Dunaújvárost látja vendégül a margitszigeti Hajós Alfréd-uszodában.

Egyetlen győzelemre áll a címvédéstől az Újpest a női vízilabda ob I fináléjában. Az újpestiek együttes szerdán a második meccsen is győztek, így szombati győzelmük esetén megvédik bajnoki címüket.

 Szerdán Dunaújvárosban az UVSE 8-6-ra nyert. A fővárosi együttesben Csabai Dóra és Keszthelyi Rita egyaránt három-három góllal vette ki a részét a sikerből. Csapattársuk, Tóth Ildikó a meccs után az M4 sportnak a jó kapusteljesítményt emelte ki. Bízik benne, hogy szombaton a javukra dőlhet el a bajnoki cím sorsa.

„Mindkét oldalon bravúros volt a kapusteljesítmény, örülök, hogy nálunk volt több védés, hiszen az újvárosiak kapufás gólján kívül Edina jól állt a lábán és a védelmünk is magáért beszél, hiszen öt gólt kaptunk. Leginkább a győzelemnek örülök és annak, hogy egyetlen lépésre kerültünk attól, hogy megvédjük a bajnoki címünket.”

 Gurisatti Gréta, a dunaújvárosiak játékosa az InfoRádiónak azt mondta: már nagyon várja az újabb összecsapást, és bízik benne, hogy tudnak szépíteni.

 „Ahogy ismerem magunkat, biztos vagyok benne, hogy győzni megyünk oda. Eddig is tudtuk, hogy nehéz a feladat, de nem nehezebb, mint az előző két meccsen. Igazából ez az utolsó esélyünk, úgyhogy mindent meg fogunk tenni. Az előző meccsen nem túl sok mindent tudtam hozzátenni a csapathoz, most már nagyon várom.”

 A harmadik mérkőzést szombaton 20.30 órától rendezik a margitszigeti Hajós Alfréd-uszodában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×