eur:
393.75
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Még lehet jelentkezni a Kihívás Napjára

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) meghosszabbította a nevezési határidőt az idei Kihívás Napjára.

Az MSZSZ közleménye szerint azok, akik még nem regisztráltak, de szeretnének részt venni Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményén, május 11-ig adhatják le nevezésüket a www.kihivasnapja.hu oldalon. A településeken kívül az idén tanintézmények, sportszerkesztőségek, tűzoltó-parancsnokságok és cégek is versenyeznek majd a május 25-én.

A kezdeményezésnek - melyet idén a főtámogató Coca-Cola Testébresztő programja segít - az a célja, hogy felhívja a lakosok, önkormányzatok, tanintézmények figyelmét a testmozgás és az aktív egészséges életmód fontosságára.

A 25 éves múltra visszatekintő Kihívás Napjának a célja változatlanul az, hogy minél többen végezzenek legalább napi negyedórányi aktív testmozgást. A közlemény emlékeztet rá, hogy tavaly több mint 67 millió aktív mozgással töltött percet regisztráltak az eseményen.

Az MSZSZ februárban azt írta, hogy idén nyolcszázezer ember részvételére számít.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×