Cristiano Ronaldo mesterhármasával egymaga továbbvitte a Real Madridot

InfoRádió
2016. április 12. 20:18
CR7 három góljával a Real Madrid 3-0-ra megverte a Wolfsburgot, s 3-2-vel továbbjutott a labdarúgó BL negyeddöntőjéből. A Manchester City, amely 1-0-ra nyert, ugyancsak 3-2-vel ejtette ki a PSG-t. Az angol csapat történetében először jutott a legjobb négy közé a BL-ben.

Kedden este két csapat biztosítja helyét a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A negyeddöntő visszavágóján a Manchester City a francia fővárosban elért 2-2-es döntetlen után fogadja a szintén rendkívül sok pénzből gazdálkodó Paris Saint-Germaint, míg a Real Madrid németországi kétgólos hátrányát próbálja ledolgozni a Wolfsburg ellen a Bernabeuban. Kövesse az InfoRádió honlapján a két mérkőzés fejleményeit!

MADRID A Real Madrid összeállítása: Navas – Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo – Kroos, Modric, Casemiro – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo. A Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Dante, Rodriguez – Guilavogui, Luiz Gustavo, Henrique, Arnold – Draxler; Schürrle. A mérkőzést Kassai Viktor és csapata vezeti. 

MADRID A hazai csapat játékosai fekete karszalagot viselnek, a ma életének 72. évében elhunyt hajdani ötszörös bajnok középhátvéd, Pedro De Felipe emlékére és tiszteletére. 

MANCHESTER: A Manchester City: Hart – Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas, De Bruyne, David Silva – Agüero. PSG: Trapp – Van der Wiel, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell – Aurier, Thiago Motta, Rabiot – Cavani, Ibrahimovic, Di Maria

MADRID Real Madrid-fölénnyel kezdődött a mérkőzés, de helyzet nem alakult ki az első öt percben. Ha csak nem számítjuk annak Sergio Ramos fejesét, a léc tetejére hullott a labda. 

MANCHESTER Noha a City az első mérkőzés eredménye alapján a 0-0-val továbbjutásra, de nagyon élénken kezdett. Agüero különösen aktív.

MADRID. Vezet a Real Madrid! Carvajal labdája megpattant egy védőn,. Cristiano Ronaldo üresen maradt, s nem hibázott. Real Madrid–Wolfsburg 1-0

MADRID Cristiano Ronaldo ledolgozta a hátrányt! Szöglet után, Naldót túlugorva, szép mozdulattal fejelt a bal alsó sarokba. Tíz meccsen 15 gólnál tart a BL-szezonban. Bocsánat a szóviccért: nem mindegy, hogy Ronaldo, vagy Naldo… 

MANCHESTER A PSG sokat birtokolja a labdát, de egyelőre nem sokra megy vele. 

MADRID Cserélni kényszerül a vendégcsapat, Julian Draxler megsérült, Max Kruse áll a helyére.

MANCHESTER Ahogyan az első mérkőzésen, most is kihagyott egy büntetőt a hazai csapat a párharcban. Sergio Agüero rontotta el a saját maga által kiharcolt tizenegyest.  

MADRID Luiz Gustavo kitűnő lövését Keylor Navas szép mozdulattal védte. Ez volt az első veszélyes wolfsburgi kísérlet. 

MADRID Maximilian Arnold sárga lapot kapott, ő biztosan kihagyja majd az első elődöntőt. 

MANCHESTER Ibrahimovic szabadrúgása okozott izgalmat, Hart látványosan védett. Nincs sok helyzete a PSG-nek, pedig az első félidőben 69 százalékban birtokolta a labdát. 

MADRID Eltelt tíz perc, s a Real nem tudott helyzetet kialakítani. Mindazonáltal uralja a meccset. A továbbjutáshoz azonban még egy gólt kellene legalább szereznie. 

MADRID Guilavoguiról furán pattant hátra a labda Benagliónak szerencséje volt.

MADRID Sergio Ramos fejese után a labda a kapufáról Benaglio mögé, de az alapvonalon helyezkedő Farkas Ádám szerint nem a gólvonalon túlra pattant. A kapus aztán gyorsan kihúzta. 

MANCHESTER Thiago Silva fejese után Joe Hart szépen védett. 

MADRID Luiz Gustavo szabálytalankodott Luka Modriccsal. Real Madrid-szabadrúgás 17 méterről. Cristiano Ronaldo a sarokba lőtte. Fura, de rossz szabadrúgás volt, de a sorfal szétugrott. Már a Madrid áll továbbjutásra. Real Madrid–Wolfsburg 3-0.

MANCHESTER Megszerezte a vezetést a City. Ahogyan a párizsi meccsen, most is Kevin De Bruyne nevéhez fűződött a gól. Man City–PSG 1-0. 

MADRID CR7 rosszul csúszott be, Kassai Viktor sárga lappal sújtotta. 

MADRID Karim Benzema szép szólója után Benaglio bravúrral védett. 

MADRID. Akár másolhatjuk is, a Benzema helyére beállt Jesé lövése után „Benaglio bravúrral védett”. A két madridi majdnem ugyanonnan lőtt, a kapus majdnem ugyanúgy mozdult. 

Vége mindkét meccsnek, mindkét hazai csapat győzött, mindkettő továbbjutott.