eur:
394.65
usd:
369.44
bux:
65343.37
2024. április 23. kedd Béla

Kihagyja az Eb-t az angol válogatott kapusa

Az angol labdarúgó-válogatott sérült kapusa, Jack Butland biztosan kihagyja a nyári, franciaországi Európa-bajnokságot.

A Stoke City 23 éves játékosának bokája szombaton, a Németország elleni barátságos mérkőzésen tört el Berlinben. Klubja honlapján elmondta, hogy kedd este műtik meg, és mivel a bajnoki szezon hátralévő részében nem léphet pályára, az Eb-ről is lemarad. A kapusnak körülbelül három hónapot kell kihagynia.

Roy Hodgson szövetségi kapitány úgy tervezi, hogy május 12-én hirdeti ki a kontinenstornára utazó keretét, amelyet a hónap végéig kell 23 fősre szűkítenie és véglegesítenie. A kapusposzt minden bizonnyal komoly fejtörést okoz majd számára, hiszen a Manchester City hálóőre, Joe Hart is sérült. Butland helyét szombaton a southamptoni Fraser Forster foglalta el.

Az angolok szombaton 2-0-s hátrányról fordítva 3-2-re legyőzték a világbajnoki címvédő németeket, kedden pedig a holland válogatottat fogadják a londoni Wembley Stadionban barátságos meccsen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×