A Ferencváros felfüggesztette a szurkolók kizárását

Infostart
2016. március 24. 21:56
Enyhülés várható a Ferencváros labdarúgócsapata és a klubvezetők, valamint a biztonsági intézkedések ellen tiltakozó szurkolók kapcsolatában.

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetése felfüggesztette a stadionból kitiltott szurkolók elleni intézkedéseket. A klub közleményben jelezte, hogy megteremtik annak lehetőségét, hogy a várható 29. bajnoki cím ünneplésén minden zöld-fehér szurkolónk részt vehessen, így a klub azonnali hatállyal felfüggeszti az érvényben lévő összes kizárást.

Eközben a tiltakozó ultrákat képviselő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport megerősítette azokat a híreket, amelyek szerint tárgyalóasztalhoz ültek a Ferencváros vezetőségével. A csoport közölte, hogy kizárólag ésszerű, a kialakult helyzethez képest a lehető legerősebb biztosítékokat tartalmazó kompromisszumot hajlandó elfogadni. Hangsúlyozzák, hogy a Fradi tábor egységes, továbbra sem megosztható.

Kubatov Gábor, a Fradi elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában decemberben azt mondta, a szurkolói csoportok által szigorúnak tartott intézkedések mindenképpen érvényben maradnak. A klubvezető szerint a stadion rendje nem lehet vita tárgya.

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport képviselői most kiemelték, hogy nem kizárható egy elfogadható kompromisszum létrejötte a felek között. Arra kérik tagjaikat és a szurkolók mellett a legnehezebb helyzetekben is kitartókat, hogy várják meg a tárgyalások végét, amelyekről hamarosan beszámolnak.

Hanganyag: Szabó Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Békülnek a szurkolók és az FTC vezetõi
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást