eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Lemondott Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC elnöki posztjáról

Lemondott Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub elnöki posztjáról.

A klub keddi közleménye szerint "az elnökség az egyesületet a jövőben más vezetési struktúrával és a klubmenedzsmenten belüli differenciáltabb munkamegosztással kívánja irányítani, melyben Kelecsényi Ernő nem kíván részt venni. Ezért elnöki mandátuma lejárta előtti lemondással lehetővé teszi, hogy az elnökség már most megkezdhesse az új vezetési struktúra kidolgozását."

Kelecsényi Ernő csaknem ötéves vezetése alatt a klub legsikeresebb időszakát mondhatja magáénak: kétszer nyerte meg a legrangosabb európai kupát, a Bajnokok Ligáját, háromszor a magyar bajnokságot, négyszer a Magyar Kupát, illetve kétszer hódította el a magyar Szuperkupát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×