eur:
395.06
usd:
370.89
bux:
65061.15
2024. április 19. péntek Emma

Elégedett a NOB a 2018-as előkészületekkel

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elégedett a 2018-as pjongcsangi téli olimpia előkészületeivel, a dél-koreai szervezőknek pedig most a tesztversenyek sikeres megrendezésére kell összpontosítaniuk.

Gunilla Lindberg, a NOB koordinációs bizottságának vezetője háromnapos helyszíni látogatása során felkereste az ötkarikás létesítményeket. Elmondta: még sok a teendő, ám a dél-koreaiak megfelelő úton járnak, hogy nagyszerű olimpiát rendezzenek Koreának és a világnak.

A helybéliek februárban már tartottak tesztversenyeket, ám jövő novemberig további 24 vár rájuk.

Cso Jang Ho, a szervezőbizottság vezetője hangsúlyozta: továbbra is a NOB-bal és a sportági szövetségekkel szorosan együttműködve végzik a munkájukat, mert most lépnek be az olimpia előtti kritikus időszakba.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×