eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tovább növelte előnyét a listavezető Ferencváros

Az éllovas Ferencváros hazai pályán 4-0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 25. fordulójában, ezzel, illetve a Debrecen váratlan vereségével tovább növelte előnyét a tabellán.Az FTC immár 22 ponttal vezet, de az MTK egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Ritmustalan, akadozó játékot produkáltak a csapatok az első félidőben. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, a Gera Zoltánt és Hajnal Tamást egyaránt kisebb sérülés miatt nélkülöző Ferencváros enyhe mezőnyfölényben volt, de ezt nem tudta gólra váltani.

A szünet után aktívabbá vált a listavezető, és - miután a felcsútiak csereként beállt játékosa, Zsótér Donát szabálytalankodott Nagy Dominikkal szemben - Roland Lamah büntetőjével megszerezte a vezetést. Három perccel később a góllövőlista éllovasa, Böde Dániel akcióból volt eredményes, majd a Lipcsei Ádám szabálytalansága miatt megítélt tizenegyes értékesítésével tovább növelte a különbséget.

A 4-0-s végeredményt a látványosan nagy gólt szerző Radó András állította be a rendes játékidő utolsó percében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×