eur:
395.7
usd:
372.07
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Törölték a svájci női lesiklóversenyt

Előbb a tervezett rajtot két órával elhalasztották, utána pedig törölték a női alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi lesiklófutamát a svájci Crans Montanában.

A viadalt eredendően szombatra hirdették meg, de a nagy mennyiségű friss hó miatt a pálya alkalmatlanná vált a versenyzésre. Ezért a futamot másnap 10.30-ra halasztották, ám mivel - a magyar szövetség tájékoztatása szerint - az erős havazás következtében a terepet nem tudták előkészíteni a vasárnapi futam biztonságos lebonyolításához, a törlés mellett döntöttek.

Hasonló sorsra jutott a hétvégére tervezett kombinációs verseny is, míg a szintén a világkupába tartozó női műlesiklást hétfőre halasztották, és ha a körülmények engedik, délelőtt 10 órakor rendezik az első futamot.

A svájci vk-esemény helyszínén Miklós Edit is ott van. A 2014-es szocsi olimpián lesiklásban hetedik magyar síző a szakági világkupában a 12. helyen áll 137 ponttal, míg az összetett pontversenyben a 41. pozíciót foglalja el 143-mal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×