eur:
394.32
usd:
370.16
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Örökös eltiltás doppingolásért

Örökös eltiltást kapott harmadik doppingvétség miatt az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) érdekelt New York Mets dominikai játékosa, Jenrry Mejia.

A 26 esztendős baseballos először tavaly áprilisban akadt fenn az ellenőrzésen, szervezetében stanozololt találtak. Ekkor 80 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Visszatérését követően, júliusban stanozolol és boldenon miatt bukott le, és ezért 162 összecsapásra - azaz egy teljes szezonra - száműzték.

Az évi 2,6 millió dollárért aláíró Mejiát második eltiltása alatt is ellenőrizték, és ekkor boldenont mutattak ki szervezetében.

Õ az első MLB-játékos, akit örökös eltiltással büntettek sorozatos doppingolás miatt.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×