eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Négy meccsre eltiltották a verekedő Clippers-sztárt

Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Blake Griffin, az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Clippers kosárlabdázója, aki két hete egy verekedés során eltörte a kezét.

A 26 éves játékos a klub egyik alkalmazottjával, Mathias Testivel került összetűzésbe egy torontói étteremben. Kettejük vitája verekedésig fajult, mely során Griffin kézközépcsontja eltört, Testinek pedig az arcán keletkezett több zúzódás.

Griffin - akinek a felépülése négy-hat hetet vesz igénybe - a büntetés ideje alatt fizetést sem kap.

Az ötszörös All Star-válogatott erőcsatár a mostani szezonban átlagban 23,2 pontot dobott és 8,7 lepattanót szerzett meccsenként, ám combizomsérülés miatt karácsony óta nem számíthatott rá csapata.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×