eur:
392.88
usd:
367.85
bux:
66048.18
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Több jegyet kaphatnak a magyar szurkolók a labdarúgó Eb-re

Lezárult a jegyigénylés a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra, amelyen a magyar szurkolók végül a korábbinál nagyobb létszámban drukkolhatnak Bernd Storck szövetségi kapitány együttesének.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának hétfői beszámolója szerint az európai szövetség (UEFA) arról tájékoztatta az MLSZ-t, hogy mindhárom csoportmérkőzésre megemelte a magyar szurkolók részére biztosított kvótát. Ennek megfelelően az osztrákok elleni, június 14-i mérkőzésre 7382 helyett 8559, az Izland elleni, június 18-i mérkőzésre 10 843 helyett 13 753, a portugálok elleni június 22-i összecsapásra 10 841 helyett 15 115 jegyet oszt ki a magyar szurkolók között.

Az UEFA most megkezdi a jegyigénylések feldolgozását, és az igénylők közötti sorsolást. Mindez azt jelenti, hogy mostantól egészen a hónap végéig az igénylők által megadott hitelkártyához kapcsolódó számlán rendelkezésre kell állnia a jegyek ellenértékének, mert ha a sorsolási folyamat során nem sikerül levonni a megnyert belépők árát, az igénylés automatikusan érvénytelennek minősül. Fontos tudnivaló, hogy a megnyert jegyek lemondására, eladására, elcserélésére nincs és nem is lesz lehetőség.

A június 10. és július 10. között sorra kerülő Eb 51 mérkőzésére összesen 1,8 millió jegyet dobtak piacra. A belépők árait négy kategóriába sorolták, a csoportszakaszra szóló legolcsóbb jegy 25 euróba (7750 forint), míg a döntőre a legdrágább 895 euróba kerül.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×