eur:
392.87
usd:
365.97
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

A klub szerint John Terry maradhatna a Chelsea-nél

A Chelsea hétfői közleménye szerint a távozását vasárnap bejelentő John Terry mégis a klub labdarúgója maradhatna.

A 35 éves középhátvéd vasárnap elmondta, azért távozik a szezon végén, mert nem kínálták fel számára a szerződéshosszabbítás lehetőségét.

A londoni egyesület nyilatkozatában az áll, hogy nyitva hagyják az ajtót, ha Terry maradni akar.

A közleményből kiderült: a két fél közti tárgyalások során felajánlották a hosszabbítást számára. A megbeszélések a múlt hónapban megszakadtak, de a vezetők most kezdeményezték a párbeszéd folytatását.

A 78-szoros angol válogatott futballista 14 évesen került a londoni klubhoz, a felnőtt együttesben 1998-ban mutatkozott be, 2004-ben csapatkapitány lett. A Chelsea-vel négy bajnoki címet, öt FA Kupát, három Ligakupát nyert, 2012-ben Bajnokok Ligája-, 2013-ban Európa Liga-győztes volt a Kékekkel.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×