eur:
394.25
usd:
365.1
bux:
65463.87
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Primera Divisón - Már nem listavezető az Atlético

A forduló előtt listavezető Atlético Madrid gól nélküli döntetlent játszott a vendég Sevillával a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A négy győzelem után pontokat vesztő fővárosiak így visszacsúsztak a második helyre a szombaton Malagában diadalmaskodó Barcelona mögé. A címvédő katalánok ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Primera División, 21. forduló:
Atlético Madrid-Sevilla 0-0
korábban:
Athletic Bilbao-Eibar 5-2 (3-1)
később:
Deportivo La Coruna-Valencia 18.15
Real Betis-Real Madrid 20.30
szombaton játszották:
Rayo Vallecano-Celta Vigo 3-0 (3-0)
Espanyol-Villarreal 2-2 (2-1)
Málaga-FC Barcelona 1-2 (1-1)
Granada-Getafe 3-2 (2-0)
pénteken játszották:
Sporting Gijón-Real Sociedad 5-1 (3-1)
hétfőn játsszák:
Levante-Las Palmas 20.30

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×