eur:
393.77
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Benedek Tibor érzései a bronzéremről

Nagyon örülök ennek a bronzéremnek - nyilatkozta Benedek Tibor szombaton Belgrádban. A férfiválogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat jó úton halad.

Magyarország 13-10-re legyőzte Görögországot a belgrádi Európa-bajnokság bronzmérkőzésén.

Benedek Tibor így értékelt a meccs után a waterpolo.hu kérdésére:

"Teljesen egyértelműen látszott, hogy melyik csapat akarta jobban a bronzérmet, és ezért melyik érdemelte meg. Egy pillanatig nem hagytunk kétséget afelől, hogy mi vagyunk ezek. Egyetlen bánatunk most az, hogy nem adatott meg egy ilyen közönség előtt döntőt játszani. Mi szerettünk volna a döntőben szerepelni, hogy ránk legyenek kíváncsiak. Ritka lehetőség ez egy sportoló életében. Viszont kaptunk cserébe erőt, ami bizonyítja, hogy jól dolgozunk.

Egy rossz nyári szereplés után egy erős csapat tért vissza fél évvel később. Nem vívtuk ki az olimpiai kvalifikációt, ez nagyon hiányzik mindenkinek. Ha azonban ez a szellemiség megmarad, akkor ennek a folytonosságnak kell megmaradnia az olimpia végéig. Jó védekezést mutattunk a torna alatt, de bizonyos helyzetekben nem működtünk - itt elsősorban a Montenegró elleni fizikai erőre gondolok. Nagyon sokat kell még fejlődnünk, a célunk nem a bronzérem. Viszont ennek a bronzéremnek nagyon örülök, nagyon fontos ez a csapat számára."

Manhercz Krisztián a bronzmérkőzés után így nyilatkozott, miután megkérdeztük, az újabb érmét hová helyezi pályafutásában:

"Nincs még bronzom, mindenképp a legtetejére helyezem. Az U18-as világbajnoki arannyal szemben egy felnőtt Eb-bronzérmet mindenki másképp értékel. Főleg, hogy egy nagyon színvonalas Eb-n értük el a harmadik helyet. Az utolsó meccsen mutatott játékunk mindenképp büszkévé tesz engem. Megérkezhettem volna hamarabb is, de nem vagyok elégedetlen első felnőtt Európa-bajnokságommal."

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Nem sok magyar internetező lehet már, aki ne hallott volna a Temuról, a kínai webshopról, amely pár hónapja robbant be a hazai e-kereskedelmi piacra és mostanra az egyik legnagyobb szereplővé vált. Az agresszív terjeszkedés és a szürreálisan alacsony árak komoly felzúdulást idéztek elő az online kiskereskedelmi szegmensben, akkorát, hogy már a Gazdasági Versenyhivatal is vizsgálódik a cégnél. De vajon hogy képes fennmaradni a Temu anyacége, mikor nagy valószínűséggel minden – egyelőre ingyenes – szállításon pénzt veszít, mekkora lehet a részesedése itthon, és mi lesz az áfával, amit a vásárlásaink után kell befizetniük a magyar államkasszába. Ezeknek jártunk utána a Portfolio Checklist különkiadásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×