eur:
392.71
usd:
366.09
bux:
66785.71
2024. április 25. csütörtök Márk

Bemutatták Stiebert Nürnbergben

Bemutatta új labdarúgóját, a magyar válogatott Stieber Zoltánt a német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg.

A tabella harmadik helyén álló klub hétfő délután a honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette a 27 éves szélsőt a Bundesligában szereplő Hamburger SV-tól. A megállapodás a mostani szezon végéig szól, és tartalmaz egy vételi opciót is, tehát ha elégedettek lesznek vele, nyáron végleg megszerezhetik a játékjogát.

"Olyan játékost kerestünk, aki erősítést jelent, segíthet nekünk, de nem kell sok időt töltenie a beilleszkedéssel. Stieber Zoltán az, akit kerestünk, a játékstílusa illik a csapatunkhoz, és mindenben megfelel az elvárásainknak" - nyilatkozta Andreas Bornemann sportigazgató.

Első nürnbergi nyilatkozatában Stieber kifejtette, hogy az elmúlt hat hónapban Hamburgban szinte egyáltalán nem számítottak rá, ez nem volt számára kielégítő. "Ismét rendszeres játéklehetőségre vágyom, ezért nagyon örülök, hogy kölcsönadtak. Tudom, hogy a másodosztály nagyon színvonalas, és remélem, hogy segíteni tudok az új csapatomnak" - mondta.

Stieber a szerződése aláírása után megkapta a 16-os számú mezt, majd elutazott a csapattal a törökországi edzőtáborba. A szélső korábban a Koblenz, az Aachen, a Mainz és a Greuther Fürth csapatában is megfordult, vagyis a Nürnberg a hatodik német klubja. A Hamburgnak az előző élvonalbeli idényben kulcsembere volt - ezért a magyar válogatottban is rendszerint kezdőként léphetett pályára -, a mostani évadban azonban csak elvétve kapott játéklehetőséget.

A német másodosztály küzdelmei a téli szünetet követően február 5-én folytatódnak.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×