eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Így állunk az európai férfi kosárlabdaklubok rangsorában

Hanga Ádám csapata, a spanyol Laboral Kutxa Vitoria a nyolcadik, a magyar bajnok Szolnoki Olaj a 95. helyen áll az európai férfi kosárlabdaklubok rangsorában.

A bb1.hu szaklap keddi írása szerint az európai bajnokságokat tömörítő eurobasket.com top 100-as listájának éllovasa a görög Olimpiakosz, amelyet a spanyol Valencia és Barcelona követ. Az első öt közé még két orosz csapat, a Lokomotiv és a CSZKA Moszkva fért be, míg a Hanga Ádámot foglalkoztató Vitoria - a legutóbbi rangsorhoz képest egy helyet előrelépve - a nyolcadik.

A rangsorban a magyar csapatok közül legutóbb a Falco-Trend Optika KC Szombathely szerepelt novemberben, a legfrissebb kimutatásban a Szolnoki Olaj - az utóbbi hetek nemzetközi sikerei nyomán - a 95. helyre került.

A Tisza-partiak tavaszi Európa Kupa-ellenfelei közül a múlt héten legyőzött olasz bajnok Sassari a 63., a szerdai ellenfél, a spanyol Zaragoza a 68., a török Galatasaray pedig a 21. helyen található.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×