eur:
394.28
usd:
365.03
bux:
65607.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Gór-Nagy Miklós: "a célunk az, hogy átgázolunk mindenkin"

Nagyon jól sikerült megvalósítani a vízben, amit Benedek Tibor kért - mondta az InfoRádió kérdésére Gór-Nagy Miklós. A válogatott vízilabdázó a görögök elleni mérkőzést értékelte a belgrádi Európa-bajnokságon.

Nagyon jól sikerült megvalósítani a vízben, amit Benedek Tibor kért - mondta az InfoRádió kérdésére Gór-Nagy Miklós. Hozzátette: tudtuk, hogy a görögök nagyon türelmesen várják a labda nélküli kiállítást centerből, de ezt a védekezéssel kiszűrtük.

Az érem másik oldala ellenben az, hogy a saját előnyeink kijátszásában kissé pontatlanok voltunk - értékelt Gór-Nagy Miklós. Így folytatta: ezzel a döntetlennel a következő két mérkőzés nagyon felértékelődik, de a célunk az, hogy átgázolunk mindenkin.

Ehhez jó alap lehet az a tűz, amelyet a görögök elleni mérkőzés utolsó másodperceiben "csiszoltak" a magyar válogatott ellen - utalt a válogatott vízilabdázó a vitatott játékvezetői megmozdulásokra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×