eur:
393.75
usd:
368.58
bux:
66234.34
2024. április 24. szerda György

Zidane támadófutballt ígér és trófeákat akar

Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának hétfőn kinevezett vezetőedzője látványos és támadó szellemű futballt ígér.

"Trófeákat szeretnék, mindent megnyerni, amit lehet - nyilatkozta Zidane első, vezetőedzőként megtartott sajtótájékoztatóján. Hozzátette, ugyanazt a támadó felfogást szeretné látni a fővárosi labdarúgókon, mint amit játékosként ő maga is képviselt. - Összetett feladat előtt állok, de ez motivál engem."

A 43 éves francia szakember, akivel 2018-ig szóló szerződést kötöttek, játékosként 2001 és 2006 között szerepelt a Real Madridban, edzőként eddig a fővárosiak harmadosztályban szereplő tartalékcsapatát irányította.

A csapat első idei nyilvános edzésére kedden mintegy hatezer szurkoló látogatott ki. Zidane szombaton, a Deportivo La Coruna elleni bajnokin ül majd első alkalommal az együttes kispadján.

A Real Madrid vasárnap - még a korábbi tréner, Rafael Benítez vezetésével - 2-2-es döntetlent ért el a Valencia vendégeként, így 18 fordulót követően 37 ponttal a harmadik helyen áll a spanyol bajnokságban. Hátránya négy pont a városi rivális Atlético, illetve kettő a címvédő, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott FC Barcelona mögött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×