eur:
393.85
usd:
367.98
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

A Békéscsaba ellen lezárult a Honvéd nyeretlensége

A Budapest Honvéd házigazdaként 3-2-re legyőzte a Békéscsabát a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában, szombaton.

A kispestiek ezzel a sikerrel megszakították hét tétmérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatukat.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Budapest Honvéd-Békéscsaba 1912 Előre 3-2 (1-2)


A találkozó elején rögtön vezetést szerzett a vendég Békéscsaba, ugyanis Fabio szabadrúgását Vaskó Tamás továbbította a kapuba. Egy védelmi rövidzárlatot kihasználva - Nagy Gergő jóvoltából - csakhamar egyenlítettek kispestiek, majd körülményes mezőnyjáték vette kezdetét az alaposan elázott, rendkívül csúszós pályán. A két gyors gól után visszaesett a tempó, többet volt a labda a fővárosiaknál, de a viharsarkiak veszélyesebben futballoztak, és a 34. percben Birtalan higgadt megoldásának köszönhetően ismét gólt szereztek (1-2). A folytatásban a békéscsabai kapus, Lubos Ilizi kétszer is bravúrral védett, ezért a szünetig nem született újabb gól.

A második felvonásban a hazaiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de a csabaiak előtt is akadtak lehetőségek a hóviharban. A 63. percben Nagy Gergő nagyjából harminc méterről leadott lövésével ismét egalizált a Honvéd, amely ezen felbuzdulva még nagyobb lendülettel játszott a folytatásban. A vendégek dolgát az is nehezítette, hogy szembeszélben játszottak. A 91. percben egy szöglet után Baráth Botond fejelt a hálóba, ezzel a Honvéd szeptember vége után tudott ismét tétmeccset nyerni.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×