eur:
393.06
usd:
366.87
bux:
66548.58
2024. április 25. csütörtök Márk

Benedek: Gratulálok fiúk, büszke vagyok rá, hogy köztetek lehettem!

Benedek Tibor üzenetét először nem tudta mire vélni dr. Molnár Tamás, de aztán leesett neki: az International Swimming Hall of Fame, azaz a nemzetközi sportági halhatatlanokat tömörítő szervezet Team Hungary néven beválasztotta hatukat a tagjai közé. "Szimpatikus döntés" - idézte a centerlegenda kommentárját a waterpolo.hu

Mint nagy örömmel beszámoltunk róla, az International Swimming Hall of Fame, azaz a nemzetközi sportági halhatatlanokat tömörítő szervezet dr. Kemény Dénes jelölő- és döntéshozó bizottsági tag hathatós közbenjárására is Team Hungary néven tagjai közé választotta a 2000-es, a 2004-es és a 2008-as olimpián is aranyérmet szerző Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás, Szécsi Zoltán hatost.

A nagycsapat nagy centere, az elnyűhetetlen Molnár Tamás tolmácsolta a kiválasztott legendák véleményét: "Hogy hatunkat egyszerre választottak be, egy nagyon szimpatikus döntés a szervezettől. Tisztában vagyunk azzal, hogy mit értünk el, talán nagyképűség nélkül mondhatom, csak idő kérdése volt, mikor választanak be bennünket. Viszont az, hogy ez ilyen hamar megtörtént, meglepetésként hatott ránk. Tibi reggeli üzenetét először nem értettem, az információ hiányában némi aggodalomra adott okot. Később, amikor kiderült számomra, miért küldte, jót nevettem."

S hogy mit üzent Benedek Tibor. Ez állt az sms-ében, amelyet tárainak küldött: "Gratulálok fiúk, büszke vagyok rá, hogy köztetek lehettem!"

Megható.

Hiába, no, ez egy ilyen csapat volt.

"Elértünk valamit, és ehhez az évek folyamán jönnek elismerések, ami jól esik az embernek, ám semmit sem változtat a mindennapjainkon, a személyiségünkön. Olyan kitüntető cím ez is, amely a sikereink emlékét még jobban a köztudatba égeti, a mi fejünket pedig felfrissíti. Jó napot csinált mára" - tette hozzá a "Papesz" becenévre hallgató bajnok, aki a Szeged ügyvezetőjeként, a honi bíró kar vezetőjeként, egyben aktív játékvezetőként dolgozik a sportágban.

Biros Péter jelenleg is magas fokon vízilabdázik, hiszen a csúcsra törő Eger játékosa, dr. Kiss Gergely is hétről hétre medencébe ugrik a Honvéd színeiben (a balkeze még mostanság is sűrűn varázsol), illetve Szécsi Zoltán aktív, aki a Kaposvár kapuját védi, s látja el mellette az edzői teendőket is. Benedek Tibor a férfiválogatott szövetségi kapitánya, egyedül Kásás Tamás nem lát el semmilyen feladatot a sportágban. Egyben viszont közösek a három olimpiai arany mellett: mind a hatan az ország nagy kedvencei - olvasható a waterpolo-n.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×