eur:
394.52
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Egy csatárral, Juhász nélkül kezd Storck

Priskin Tamás személyében egyetlen csatárral kezd a norvégok ellen 20.45-kor kezdődő Európa-bajnoki pótselejtező hazai visszavágóján Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A német szakember a csütörtöki, Oslóban 1-0-ás győzelmet aratott együttes védelmén nem változtatott, így a 101. válogatottságán pályára lépő - ezzel az örökrangsor élén Bozsik Józsefet beérő - Király Gábor előtt ugyanaz a négyes kezd. Azaz hiába járt le Juhász Roland eltiltása, nem került a kezdőcsapatba.

A középpályán ezúttal is bizalmat kapott az első találkozót eldöntő Kleinheisler László, az eltiltott Gera Zoltánt Nagy Ádám, míg Németh Krisztiánt Lovrencsics Gergő váltja. Elől Szalai Ádám helyett Priskin Tamás kap lehetőséget.

A magyar válogatott kezdőcsapata:
Király Gábor - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás - Elek Ákos - Lovrencsics Gergő, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Dzsudzsák Balázs - Priskin Tamás

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×