Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Babos: nem ez volt az utolsó világbajnokságom!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A párosban induló Babos Tímea szerint nagyon megtisztelő, hogy részt vehetett a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokságon.

"Hatalmas dolognak tartom, hogy itt lehettem és játszhattam a világbajnokságon! Nagyon megtisztelő és felemelő érzés ilyen fantasztikus játékosok között lenni és velük együtt játszani"- nyilatkozta saját internetes honlapján (www.babostimea.hu) a 22 éves játékos.

Babos Tímea révén először szerepelt magyar a WTA-világbajnokság párosversenyében, ahol a francia Kristina Mladenoviccsal alkotott és negyedik helyen kiemelt egységük egy győzelemmel és két vereséggel csoportharmadikként zárt, így nem jutott be az elődöntőbe.

"Jobb is lehetett volna a szereplésünk, de sajnos Kristina későn érkezett Szingapúrba a moszkvai torna miatt. Évközben én is keveset gyakorlom a párost, akárcsak Kristina, így jó lett volna most együtt is készülni" - mondta Babos, aki szerint a közös gyakorlás hiányát első meccsük bánta.

"Utána már sokkal összeszedettebben játszottunk, nyertünk egy olyan duó ellen, amelyik ellen még soha. Majd a szinte verhetetlen világelső párostól kaptunk ki nagy csatában. Sajnálom, hogy így alakult, de ígérem, nem ez volt az utolsó világbajnokságom" - fogalmazott Babos.

A legutóbbi páros világranglista 11. helyén álló soproni teniszező - elmondása szerint - a mostani idényben még két tornán vesz részt egyéniben, párosban viszont már nem versenyez.