eur:
392.88
usd:
366.07
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

WTA-vb - Babosék vereséggel kezdtek

Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán vereséggel kezdte meg szereplését vasárnap a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokságon.

A Vörös csoportba sorsolt duó a nyitónapon két sima szettben, 58 perc alatt kikapott az Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka cseh kettőstől.

"Elképesztő, hogy Kristina megsérült az első gémben. Utána gyakorlatilag mozdulni sem tudott. Ezt pedig nyilván nem engedhetjük meg a világ legjobb párosai ellen. Sajnálom, hogy így alakult" - nyilatkozta honlapján a magyar teniszező, hozzátéve, reméli, hogy combsérüléssel bajlódó partnere jobban lesz a következő meccsre.

Babosék hétfőn szabadnaposak lesznek, majd a továbbiakban a Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai és a Raquel Kops-Jones, Abigail Spears amerikai párossal csapnak össze a csoportkörben, ahonnan az első kettő jut tovább.

Eredmény, páros (a WTA honlapja alapján):
Vörös csoport, 1. forduló:
Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka (cseh, 7.)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (francia, 4.) 6:2, 6:1

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×