eur:
394.02
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A Videoton három góllal legyőzte a Honvédot

A címvédő Videoton hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 12. forduló: Videoton FC - Budapest Honvéd FC 3-0 (2-0)

A hazai csapat kezdte aktívabban a mérkőzést, több helyzetet is kidolgozott a Honvéd kapujánál, ám Kemenesnek védenie nem kellett. A vendégek zártan védekeztek és a labdaszerzések után igyekeztek támadásokat vezetni, nem sok sikerrel. A Videoton az első félidő hajrájához közeledve megszerezte a vezetést, majd közvetlenül a szünet előtt meg is duplázta előnyét.

Fordulást követően alábbhagyott a csapatok lendülete, a Honvéd nem igazán tudott gólhelyzetbe kerülni, a hazaiak pedig csak a kínálkozó lehetőséget várták. Türelmük egy szöglet után gólt is eredményezett. A háromgólos előny birtokában a Videoton kedvére alakította ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, ám azokat - főként Gyurcsó révén - rendre kihagyta.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×