eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Két román és egy északír játékos az UEFA álomcsapatában

A magyar válogatottal azonos csoportban szereplő válogatottak játékosai közül két román és egy északír labdarúgó került be az európai szövetség (UEFA) álomcsapatába, amelyet az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi lezárása után hirdettek ki.

Az északír válogatottat Steven Davis, a Southampton középpályása képviseli, a román együttesből pedig a Rayo Vallecano védője, Razvan Rat került be a legjobbak kezdőcsapatába. A képzeletbeli cserepadon a Fiorentina kapusa, Ciprian Tatarusanu ül.

Az UEFA álomcsapata:

Courtois (belga) - Darmian (olasz), Williams (walesi), Cahill (angol), Rat (román) - Sigurdsson (izlandi), Davis (északír), Alaba (osztrák) - Müller (német), Lewandowski (lengyel), Bale (walesi)
cserék:

Tatarusanu (román), Alba (spanyol), Glik (lengyel), Hamsik (szlovák), Perisic (horvát), De Bruyne (belga), Dzjuba (orosz)

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×