eur:
392.85
usd:
366.32
bux:
66812.48
2024. április 25. csütörtök Márk

A Szolnok és a Ferencváros is győzött a vízben

A bajnoki címre esélyesek közül a címvédő Szolnok és a Ferencváros is győzött a férfi vízilabda ob I negyedik fordulójában. A legutóbb ezüstérmes OSC viszont 7-5-re kikapott Debrecenben. Szabó Gergő összeállítása.

A címvédő Szolnok magabiztosan győzött a Férfi Vízilabda ob 1 negyedik fordulójában. A Tisza-parti együttes 12-8-ra nyert a Szőnyi úton a BVSC vendégeként. A fővárosi együttes az első két játékrészben még tudta tartani a lépést a vendégekkel, de a harmadik negyedben a magyar olimpiai és szerb világbajnokokkal felálló bajnokcsapat nagyon elhúzott. A hajrában kiengedett ugyan, de így is magabiztosan győzött négy góllal.

A forduló meglepetéseként a legutóbb esélyes OSC 7:5-re kikapott a Debrecen otthonában. A hazai csapat nagyon jól védekezett, emberelőnyeit pedig rendkívül hatékonyan használta ki, a harmadik és a negyedik negyedet pedig magabiztosan nyerte meg.

Az esélyeknek megfelelően simán, egyformán hét góllal győzött a Honvéd és a Szeged is. A fővárosiak 11-4-re nyertek a vendég Pécs ellen, a csongrádiak pedig 12-5-re múlták felül a Tatabányát Szegeden. A Ferencváros 10-3-ra győzött a vendég Vasas ellen, a Szentes pedig 9-9-es döntetlent ért el a vendég Miskolc csapatával.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×