eur:
393.83
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Böde a kezdőben a görögök ellen

Németh Krisztián és a csütörtökön Feröer-szigetek ellen kétszer eredményes Böde Dániel révén két csatár is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, amely 18 órától Görögországgal küzd meg utolsó Európa-bajnoki selejtező mérkőzésén.

Bernd Storck szövetségi kapitány a jobb szélen ezúttal a Lech Poznanban légióskodó Lovrencsics Gergőnek szavazott bizalmat.

A mérkőzésnek a hazaiak számára nincs tétje, mert mindenképpen a sereghajtó pozícióban zárják a csoportot, ugyanakkor ha a magyarok több pontot szereznek Pireuszban, mint a románok Feröer-szigeteken, akkor megszerzik a második, biztos részvételt jelentő helyet, s így 1972 után jövőre ismét szerepelnének a kontinensviadalon. A találkozót a horvát Ivan Bebek vezeti majd.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:
Király Gábor - Fiola Attila, Juhász Roland, Kádár Tamás, Leandro de Almeida - Lovrencsics Gergő, Gera Zoltán, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs - Németh Krisztián, Böde Dániel

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×