Így kaptak a Barcelona világsztárjai egy négyest a Celtától - videóval

Infostart
2015. szeptember 23. 22:18
A szenzációs idénykezdetet produkáló, öt forduló után 13 ponttal álló Celta Vigo - mindazonáltal nagy meglepetésre - 4-1-re kiütötte a Barcelonát a spanyol labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában.

A katalánoknál mind a három világklasszis csatár, Lionel Messi, Neymar és Luis Suárez is játszott. Luis Enrique a legerősebb tizenegyet küldte pályára. Még a Celta szerzett vezetést a 26. percben, Nolito révén. A támadó, aki 2011-ben bajnoki címet nyert a Barcelonával, de a legutóbbi két szezont a Celtában töltötte, pályafutása során először lőtt gólt a katalánoknak. Óriási napja volt, két további gólt is előkészített, mindkettőt Iago Aspas szerezte.

A Bercelona 1-3 után Neymar találatával szépített, de a Celtának erre is volt válasza, a svéd John Guidetti gólja minden vitás kérdést lezárt. Luis Enrique együttese elveszítette első helyét a bajnoki tabellán, de ennél is meglepőbb, hogy a szezonban már harmadszor kapott négy gólt. (Korábban a Sevilla elleni Európai Szuperkupa-döntőben és az Athletic elleni Spanyol Szuperkupa-döntőben esett meg vele.)