Bravúros Juventus-győzelem, meglepő Man United-vereség

Infostart
2015. szeptember 15. 20:38
A Juventus 2-1-re győzött a Manchester City otthonában, a Manchester United ugyanezzel az eredménnyel kikapott a PSV pályáján. Mindhárom spanyol klub kapott gól nélkül győzte le ellenfelét.

Megkezdődtek a mérkőzések. A párosítás: PSG-Malmö FF, Real Madrid-Sahtar, PSV-Man United, Wolfsburg-CSZKA Moszkva, SL Benfica-Asztana, Galatasaray-Atlético Madrid, Man City-Juventus, Sevilla-Mönchengladbach.

A Manchester City az első másfél percben már helyzetbe került, Raheem Sterling közeli lövését azonban Gianluigi Buffon óriási bravúrral védte, majd Chiellini tisztázott. 
Megszületett az idény első BL-gólja a főtáblán: a Paris Saint-Germain az új szerzemény, Angel Di María góljával előnybe került a svéd Malmö FF ellen. Verratti volt az előkészítő. 
A 14. percben Karim Benzema olyan helyzetet hagyott ki, amilyen után még egy kölyökjátékost is megszid az edzője. Marad a 0-0 a Bernabéuban a Real Madrid-Sahtar meccsen. 
Isztambulban is légiós szerezte a gólt, az Atlético 1-0-ra vezet a Galatasaray ellen Antoine Griezmann érdeméből.
Eindhovenben Luke Shaw, a Manchester United játékosa súlyos ésrülést szenvedett. Lehet, hogy számára véget ért a 2015-ös futballév. 
Már 2-0-ra vezet az Atlético, ezt is Griezmann lőtte. 
Manchesterben mezőnyjátékkal telik a mérkőzés, bár az olaszok szereztek egy lesgólt, egyik oldalon sem akadt akkora helyzet, mint Sterling előtt a második percben. 
Yaya Touré fejese után a kapu mellé szállt a labda.
A 30. percig bírta a Sahtar védelme, Karim Benzema vezetéshez juttatta a Real Madridot. A Sahtar védelme nagyot hibázott. 
A City pályáján Wilfried Bony amilyen szépen helyzetbe került, olyan rondán ellőtte a labdát. 
A Manchester United megszerezte a vezetést a PSV pályáján. A holland klub korábbi játékosa, Memphis Depay talált be egykori társai hálójába. Megérdemelte a gólt a Man United, jobban játszik eddig, mint a PSV.
Az Etihad-stadionban Fernandinho löbvése élesztgette a hazai reményeket. 
A Wolfsburg is megszerezte a vezetést, Julian Draxler a gólszerző a CSZKA Moszkva ellen. 
Hector Moreno góljával a PSV váratlanul kiegyenlített a Man United ellen az első félidő utolsó pillanataiban.  A gólszerző okozott korábban súlyos sérülést Luke Shaw-nak, a nyolcperces hosszabbításban talált a kapuba. 
Megszerezte a vezetést a Sevilla a Borussia Mönchengladbach ellen. Gameiro büntetőből talált a kapuba. 
Bevette a Benfica az eddig hősiesen védekező kazahok kapuját. Nicolas gaitan góljával Benfica-Asztana 1-0. Már csak a Manchester City-Juventus találkozón nem esett gól. 
Cristiano Ronaldo folytatja harcát Lionel Messivel a BL örök góllövőlistájának élén. CR7 büntetőből szerezte meg a Real Madrid második gólját a Tarasz Sztepanenko kiálítása miatt tíz emberrel játszó Sahtar ellen. A portugál a 78. BL-gólját szerezte, Messi 77-nél tart. 
Vincent Kompany fejes góljával (vagy Chiellini öngóljával?) vezetést szerzett a Manchester City a Juve ellen. A belga szabálytalankodott az olasz védővel szemben. Ahogyan a BBC fogalmazott: "Ez tízből kilencszer szabálytalan".
Gianluigi Buffon (38. évében járva...) két újabb szenzációs bravúrral tartotta meccsben a Juventust. Joe Hart is bemutatott egy nagy védést. 
Két újabb gól! Edinson Cavani révén a PSG 2-0-ra vezet a Malmö ellen. Kosztasz Mitroglu 2-0-ra alakítja a Benfica-Asztana meccs állását. 
Bajban a Manchester United, a PSV Luciano Narsingh góljával vezet 2-1-re. 
Eldőlt a meccs Madridban, Cristiano Ronaldo még egy tizenegyest értékesített. 3-0 a Sahtar ellen. A Realt nem vetette vissza Gareth Bale sérülése. A walesit le kellett cserélni. 
A spanyol csapatok egymás után kapják a tizenegyeseket. Gameiro egyet belőtt, majd egyet kihagyott Sevillában, csapata kapott egy harmadikat is, Ever Banega belőtte. Sevilla-Mönchengladbach 2-0
Ilyen sem volt még ebben az idényben: tétmeccsen gólt kapott a Juventus. Paul Pogba beadása után Mario Mandzukic egyből a kapuba csúsztatta lábbal a labdát. 
A Man United támad, közel is járt a gólhoz, de kimaradt a Schweinsteiger, Mata kombináció szülte lehetőség. Újabb lehetőség: Depay próbálkozása után a gólvonalról tisztázott a PSV védője. 
Meglepetés Manchesterben: Morata mestermunkájával 2-1 a Juvénak. 
Cristiano Ronaldo mesterhármasnál tart. A Madrid pedig három elveszített játékosnál, Bale után megsérült Varane és Sergio Ramos is.
Öngóllal növelte előnyét a Sevilla, 3-0-ra vezet a Mönchengladbach ellen. 
PSG-Malmö FF 2-0
PSV-Manchester United 2-1
SL Benfica-Asztana 2-0
Manchester City-Juventus 1-2