Muszáj győznünk ma este az északírek ellen

Infostart
2015. szeptember 7. 15:02
A magyar labdarúgó-válogatott ma este a csoportelső északírek otthonában lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozót 20 óra 45 perctől rendezik a belfasti Windsor Parkban.

A magyar labdarúgó-válogatott nem játszhat döntetlenre ma este az Európa-bajnoki selejtezőcsoportban éllovas északírek otthonában - közölte Bernd Storck szövetségi kapitány. A szakvezető kiemelte, ahhoz, hogy esélye legyen a válogatottnak az automatikus Eb-részvételt jelentő első két hely megszerzésére, több kockázatot kell vállalnia.

Bernd Storck tudja, hogy a románok ellen nem támadó szellemben futballozott a válogatott, de bízik benne, hogy a mai összecsapáson már több lehetősége lesz a csatároknak a gólszerzésre.

A szövetségi kapitány hangsúlyozta, felkészülten várják az meccset, ráadásul sokat jelenthet az együttesnek, hogy újra játszhat a románok elleni pénteki találkozót eltiltás miatt kihagyó Gera Zoltán. A Ferencváros támadója kemény, brit stílusú mérkőzésre számít az északírek ellen ma este.

"Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen tudjuk, hogy az északírek angolos futballt játszanak, a pontrúgásaik erősek, nagyon rá kell készülnünk. A mi játékunkat kell játszani, amit a legjobban tudunk. Szerintem idegenben többet lesz nálunk a labda és nagyon remélem, hogy eredményesek leszünk."

A Magyar Távirati iroda szerint a magyar válogatott a sérült Juhász Roland és az eltiltott Tőzsér Dániel távollétében a következő kezdőcsapattal állhat fel: a kapuban Király Gábor - a védelemben Fiola Attila, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Leandro de Almeida - a középpályán Stieber Zoltán, Gera Zoltán, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs - a csatársorban pedig Nikolics Nemanja, Németh Krisztián kaphat helyet.

A találkozót 20.45 órától rendezik a belfasti Windsor Parkban, a játékvezető a török Cüneyt Cakir lesz.

Hanganyag: Szabó Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást