Gyárfás Tamás: "Ússzatok még gyorsabban!"

Infostart
2015. március 18. 10:35
Nem minden fiatal úszó örül, hogy 2021 helyett 2017-ben lesz Budapesten a vizes világbajnokság, de nekik sem kell elkeseredniük - mondta Gyárfás Tamás az InfoRádió Aréna című műsorában. A Magyar Úszó Szövetség elnöke, a nemzetközi szövetség alelnöke utalt arra, hogy Londonban is voltak tizenöt éves olimpiai bajnokok, ugyanakkor azt a szemellenzős nézetet is el kell feledni, hogy aki nem Budapesten nyer, az semmit sem ér.

Gyárfás Tamás szerint napjaink magyar klasszisainak jelenthet a legtöbbet az, hogy négy évvel hamarabb rendezik meg a Dagály fürdő mellett épülő komplexumban a vb-t.

"Amikor a döntést mérlegelték, mérlegeltük, akkor szempont volt, hogy van egy Hosszú Katinkánk, aki a világ egyik legjobb úszója, aki 2017-ig biztosan úszik, remélem, tovább is. Rió, illetve az olimpia mindig egy értékmérő, az egy határeset, hogy vagy még négy év, vagy nem. Tehát mi olimpiában gondolkodunk. Most vb-ben gondolkodunk. Gyurta Dani kinyilvánította, hogy boldogan" - fogalmazott a Magyar Úszószövetség elnöke.



Hanganyag: Dénes Tamás


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást