eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Archív tévécsatornát indított az MLSZ

Archív tévécsatornát indított a YouTube-on a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

Sztancsik Tamás, az MLSZ kommunikációs igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az MLSZ TV Archív oldalra folyamatosan töltik fel a videókat, és így 2016 elejéig mintegy 4000 mérkőzés lesz rajta látható. Ezek között válogatott, hazai bajnoki és nemzetközi kupamérkőzéseket is vissza lehet majd nézni.

"A magyar válogatott 266 találkozója lesz itt elérhető teljes egészében, ezek közül 50 mérkőzés csak külföldi kommentárral, mert ezek videoanyagához Magyarországon nem lehetett hozzájutni" - mondta Sztancsik Tamás. Hozzátette, hogy ezeket a BBC, valamint a francia és az olasz televízió segítségével tudták beszerezni.

A kommunikációs igazgató kifejtette, hogy jelenleg a válogatott 60 mérkőzésének összefoglalóját lehet megnézni, ezek az 1933 és 1969 közötti időszakból valók. Szintén láthatók az 1954-es, az 1958-as, az 1962-es és az 1966-os világbajnokság találkozói. A teljes mérkőzésekből 12 már elérhető ezen az oldalon, közük az 1991-es argentin-magyar, amely itthon még nem volt látható. Ezeken kívül 27 klubmérkőzés is benne van az induló kínálatban, többek között a Videoton 1985-ös UEFA-kupa menetelésének állomásai, és néhány emlékezetes olimpiai, illetve hazai bajnoki találkozó.

Sztancsik Tamás elmondta, a videoanyagokat folyamatosan digitalizálják, így hétről hétre bővül majd a kínálat, amely terveik szerint 2016 elejére éri el a közel 4000 mérkőzéses kínálatot. A kommunikációs igazgató szerint az érdeklődőknek érdemes feliratkozniuk, mert így első kézből értesülhetnek az újdonságokról.

Az Aréna Plazában tartott sajtótájékoztatón megjelent a magyar labdarúgás három legendás alakja, Nyilasi Tibor, Dunai Antal, valamint Mészöly Kálmán, akik a mozivásznon találkozhattak egykori önmagukkal.

"Nagy élmény nekünk látni ezeket a régi meccseket, reméljük, sok szurkolót is érdekelni fognak. Örülök, hogy ennyi mérkőzés felvétele megvan, de nagy szívfájdalmam, hogy a bajnoki és a kettős rangadókból sok nem maradt meg, pedig közöttük is akadtak nagy és történelmi meccsek" - mondta Nyilasi Tibor, aki hozzátette: a közönségtalálkozókon bemutatott videofelvételek mindig nagy sikert aratnak a futballrajongók körében.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×