eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

A Szentes négy góllal kikapott Athénban

Kedvezőtlen helyzetben várja a három hét múlva esedékes visszavágót a Hungerit-Szentesi VK csapata a női vízilabda Euroliga negyeddöntőjében, miután négy góllal kikapott a görög Olympiakosztól az első mérkőzésen, Athénban.

Euroliga, negyeddöntő, első mérkőzés:
Olympiakosz (görög) - Hungerit-Szentesi VK 10-6 (3-1, 2-2, 3-2, 2-1)

A második számú kontinentális sorozatot, a LEN Kupát legutóbb megnyerő pireuszi alakulat a szerdai összecsapáson az első negyedben kétgólos előnyre tett, ezt megtartotta a nagyszünetig, majd a harmadik és a negyedik játékrészt is megnyerte egy-egy góllal, így elég jelentős előny birtokában várhatja a szentesi mérkőzést. Az európai szövetség (LEN) honlapja szerint a magyar együttes találatai közül hármat a holland légiós, Catharina Hendrica van der Sloot, kettőt Kövér-Kiss Réka, egyet pedig Hevesi Anita szerzett.

Később, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Padova (olasz) - UVSE-Centrál 19.45

A negyeddöntős visszavágókat március 11-én játsszák. A négy pár győztese az Euroliga négyes döntőjébe jut, a négy vesztes pedig a LEN Kupa Final Fourjában szerepel.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×