eur:
394.4
usd:
370.17
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Babos főtáblás Dubajban - Jankovic lesz az ellenfele

Babos Tímea második mérkőzését is megnyerte a selejtezőben, ezzel feljutott a 64-es főtáblára a 2,5 millió dollár összdíjazású, dubaji keménypályás női tenisztornán. Az első fordulóban a volt világelső szerb Jelena Jankovic lesz az ellenfele.

A viadal honlapja szerint a világranglistán jelenleg 93. magyar játékos előbb az orosz Alekszandra Panovát (121.) verte 6:0, 4:6, 6:1-re, majd szombaton a cseh Katerina Siniakovánál (79.) bizonyult jobbnak 6:1, 4:6, 6:1-re.

A főtábla első körében, vasárnap a 12. helyen kiemelt Jankovic lesz a riválisa, a szerb teniszező jelenleg 16. a világranglistán.

"Siniakova jó játékos, előttem van a ranglistán, és szép győzelmei voltak az elmúlt hónapokban. Kellemetlen ellenfél, de nagyon jó taktikát dolgoztunk ki edzőmmel, Thomas-val, amit végig sikerült tartanom" - így nyilatkozott honlapján Babos. "Persze nem akarok megelégedni ezzel, szeretnék még több meccset nyerni a főtáblán is" - fűzte hozzá.

A magyar játékos hozzátette, párosban ezúttal is a francia Kristina Mladenovic lesz a partnere, akivel jó sorsolást kaptak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×