eur:
392.73
usd:
366.08
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Öngóllal maradt százszázalékos a Videoton

Megőrizte százszázalékos mérlegét a listavezető Videoton a labdarúgó OTP Bank Ligában: a székesfehérvári együttes a kilencedik forduló vasárnapi első mérkőzésén 2-1-re nyert a mostanáig szintén veretlen, vendég Diósgyőr ellen.

Az első félidőt elsősorban a küzdelem jellemezte, a szép megoldások mellé sok apró szabálytalanság csúszott be. A helyzeteket tekintve a hazaiak közelebb álltak a gólhoz, de a szünetig egyik félnek sem sikerült betalálnia.

A második játékrész elején fokozták a nyomást a hazaiak, és kisvártatva meg is szerezték a vezetést: Nikolics Nemanja szép mozdulattal lőtt a diósgyőri kapuba. A csatár idénybeli kilencedik bajnoki mérkőzésén is a hálóba talált és immár 11 góllal vezeti a góllövőlistát. A fehérvári találatra azonnal reagáltak a vendégek, akik átvették a játék irányítását és Grumics révén egyenlíteni is tudtak. A hajrában azonban még volt egy fordulat, mert Alves öngóljával végül a hazai gárda "behúzta" a győzelmet.

A Videoton győzelmével továbbra is százszázalékos, a Diósgyőr pedig első vereségét szenvedte el a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Videoton FC-Diósgyőri VTK 2-1 (0-0)

Székesfehérvár, 5522 néző, Jv.: Bognár
Videoton: Calatayud - Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira - Sándor Gy., Simon Á. - Gyurcsó (Trebotic 79.), Kovács I., Oliveira (Álvarez 86.) - Nikolics (Feczesin 94.)
DVTK: Rados - Okuka, Alves, Kádár, Husic - Barczi (Marjanovic 72.), Egerszegi (Bacsa 60.), Elek Á., Bognár I. - Takács T. (Grumics 37.), Griffiths
Gólszerzők: Nikolics (54.), Alves (öngól - 86.), illetve Grumics (81.)

Címlapról ajánljuk
Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

Videó a Hamász túszairól: valóság vagy propaganda?

A Hamász által elrabolt izraeliek körülbelül fele már meghalt Gázában. Ezt állította egy izraeli-amerikai túsz, akinek videóját szerdán tette közzé a Hamász. A felvételt propagandának minősítették – mivel azt Izraelnek a Rafah gázai város ellen készülő támadása előtt adták ki.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Megcsapták az amerikai tőzsdéket, de már oldódik a hangulat

Megcsapták az amerikai tőzsdéket, de már oldódik a hangulat

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×