Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A Pápa ellen parádézott a Puskás Akadémia

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Megszerezte első győzelmét a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/15-ös szezonjában a Puskás Akadémia csapata: Benczés Miklós együttese a nyolcadik forduló szombati játéknapján hazai környezetben 3-0-ra nyert a Pápa ellen.

OTP Bank Liga, 8. forduló: Puskás Akadémia FC - Lombard Pápa 3-0 (2-0)
Pancho Aréna, 500 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Szakály D. (7.), Tischler (42.), Sallai R. (88.)
sárga lap: Tóth B. (61.), illetve Csilus T. (75.)

Puskás Akadémia:
Danilovic - Szélesi (Lorentz 32.), Kelic, Vaszicsku, Fabio - Polonkai (Harsányi 57.), Tóth B., - Czvitkovics, Lencse, Szakály D. (Sallai R. 83.) - Tischler

Pápa
Szűcs L. - Jagodics B., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni - Zulevs (Waltner 66.), Csilus T., Tóth G., Faggyas - Kenesei, Popin

Szép támadás után szerzett vezetést a Puskás Akadémia a találkozó elején. A vendég együttes ezt követően sokkal többet birtokolta a labdát, mezőnyfölényüket több helyzet és kapura lövés is jelezte. Az első félidő végén Tischler erőszakossága újabb felcsúti gólt eredményezett, így megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre a hazaiak.

A második játékrészben is inkább a pápaiak próbálkoztak a gólszerzéssel, a Puskás az előny megtartására törekedett. A mérkőzés végén a csereként beállt 17 éves Sallai állította be a végeredményt. A helyzeteit jobban kihasználó hazaiak megérdemelten győztek.

A Puskás Akadémia először nyert bajnoki találkozót a Pancho Arénában.