eur:
394.41
usd:
370.12
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Zidane idővel szívesen lenne francia szövetségi kapitány

Idővel szívesen lenne a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Zinedine Zidane, aki a nemzeti csapattal még játékosként 1998-ban világ-, két évvel később pedig Európa-bajnok volt.

A 42 éves szakember jelenleg a Real Madrid utánpótlás korú futballistáival foglalkozik, az előző szezonban pedig a Bajnokok Ligáját nyert spanyol klubban volt Carlo Ancelotti vezetőedző segítője.

"Ambiciózus edző vagyok és azt mondom magamnak: miért ne lehetnék szövetségi kapitány?" - fogalmazott Zidane, hozzátéve: ez azóta lehetőség számára, mióta átállt a játékosok oldaláról az edzők oldalára.

A korábbi kiváló futballista az 1998-as vb-döntőn hazai közönség előtt kétszer talált be a brazilok ellen, majd a 2000-es Eb-n ugyancsak vezéralakja volt az aranyérmes francia válogatottnak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×