Egygólos előnyt szerzett a Real Madrid a Bayern ellen

Infostart
2014. április 23. 20:42
A Real Madrid 1-0-ra győzött a Bayern München ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének második "odavágóján". A Madrid minden hazai meccsét megnyerte így a sorozatban, a Bayern először kapott ki vendégként.

A Bernabéuban telt ház előtt játsszák a labdarúgó BL második elődöntőjének első találkozóját. Az Atlético-Chelsea (0-0) találkozó után a spanyol fővárosban ezúttal a Real Madrid és a Bayern találkozik. 

A Real Madridban a megfázással kínlódó Gareth Bale a kispadra került, Isco játszik helyette. Az összeállítás: Casillas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao - Modric, Xabi Alonso, Isco - Di María, Cristiano Ronaldo - Benzema. CR7 tehát vállalta a játékot.

A Bayern München: Neuer - Rafinha, Dante, Boateng, Alaba - Lahm, Kroos, Schweinsteiger - Robben, Mandzukic, Ribéry.  Guardiola Javi Martinezt és Thomas Müllert kihagyta az előzetesen jelzett tizenegyből. 
Talán még bátorság ilyen rövid idő után koncepciót felállítani, de a Madrid mintha kontrákra építene. A Bayernnél van többet a labda. 
Ha a szöglet fél gól lenne, már örülne a Bayern. A bajorok fölényét jelzi, hogy már kétszer is szögletet lőhettek. Madridi játékos ritka vendég a túlsó térfélen. 
Ilyen a futball: a Real Madrid az első lehetőségét gólra váltotta. Karim Benzema a gólszerző. Real Madrid-Bayern München 1-0
Érdemes lesz figyelni, tud-e reagálni a Bayern. A Manchester United ellen mindkét meccsen szinte azonnal gólt tudott szerezni a bekapott találat után. 
A BBC szerint a Madrid még soha nem veszített BL-mérkőzést, ha a francia center gólt szerzett. 
Nagy helyzetet hagyott ki a Real Madrid. Benzema előkészítése után Cristiano Ronaldo az égbe lőtte a labdát 11 méterről.
Lahm az oldalhálóba lőtt. 
Angel Di María is kihagyott egy nagy esélyt, ő is az égbe lőtt. Óriási a Bayern labdabirtoklási fölénye, de a Madrid három gólt rúghatott volna. 
Szünet.
Cristiano Ronaldóé volt az első lövés, Pepéé az első sérülés a második félidőben. Rendbe fog jönni.
Xabi Alonso a saját kapuját veszélyeztette, Robben feladta a labdát Casillasnak. A Bayern minden mutatója sokkal jobb - kivéve a gólszámot. 
Cristiano Ronaldo jó lövése elkerülte Neuer kapuját. 
A két portugált, Pepét és Ronaldót lecserélte Ancelotti, Bale és Varane állt be. Schweinsteiger helyére Thomas Müller került pályára. Korábban már Götze és most Illarramendi is beszállt. A játék ellenben kicsit leült. 
Iker Casillas még mindig a világ egyik legjobb kapusa. Götze kísérletét hárította a bal alsó saroknál. 
Gareth Bale az oldalhálóba lőtt.
Akadt még egy helyzete a Bayernnek: Lahm előkészítése után Thomas Müller lőtt volna, Xabi Alonso nagyszerűen mentett. 
Vége: Real Madrid-Bayern München 1-0