Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Labdarúgó NB I - A Mezőkövesd egy góllal legyőzte az MTK-t

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az újonc Mezőkövesd hazai pályán 1-0-ra legyőzte az MTK Budapestet a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC - MTK Budapest 1-0 (0-0)
--------------------------------------------
Mezőkövesd, 2000 néző. v.: Erdős
gólszerző: Melczer (58.)
sárga lap: Hegedüs D. (66.), Harsányi (72.), Gévay (84.), illetve Vukmir (63.), Ladányi (68.)

Mezőkövesd Zsóry FC:
Horváth T. - Hegedüs Cs., Szalai V., Vaskó, Fótyik (Gévay, 57.) - Hegedüs D. - Kiss M., Bognár I., Melczer (Pilibaitis, 79.) - Menougong, Balajti (Harsányi, 55.)

MTK Budapest:
Hegedűs L. - Baki, Kálnoki Kis, Vukmir, Poór - Pölöskei, Kanta, Fejes, Ladányi (Varga Sz., 72.) - Csiki, Horváth P. (Horváth Zs., 46.)

Túlbiztosított védelmek miatt teljesen eseménytelen félórával kezdődött az MTK mezőkövesdi vendégjátéka. Az első félidő záró szakaszában a fővárosiak támadtak veszélyesebben, Pölöskei és Csiki bombáját bravúrral hárította a hazaiak kapusa.

Fordulás után még nagyobb lett az MTK fölénye, de a Mezőkövesd állta a sarat, sőt az 58. percben mintaszerű akció végén Bognár átadásából Melczer megszerezte a vezetést. A góltól felélénkült a találkozó, mezőnyfölényben játszott az MTK, a hazaiak keveset birtokolták a labdát, minden energiájukat a védekezésre fordították, erőfeszítéseiket végül siker koronázta, megőrizték minimális előnyüket a lefújásig.