eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Labdarúgó NB I - A Mezőkövesd egy góllal legyőzte az MTK-t

Az újonc Mezőkövesd hazai pályán 1-0-ra legyőzte az MTK Budapestet a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC - MTK Budapest 1-0 (0-0)
--------------------------------------------
Mezőkövesd, 2000 néző. v.: Erdős
gólszerző: Melczer (58.)
sárga lap: Hegedüs D. (66.), Harsányi (72.), Gévay (84.), illetve Vukmir (63.), Ladányi (68.)

Mezőkövesd Zsóry FC:
Horváth T. - Hegedüs Cs., Szalai V., Vaskó, Fótyik (Gévay, 57.) - Hegedüs D. - Kiss M., Bognár I., Melczer (Pilibaitis, 79.) - Menougong, Balajti (Harsányi, 55.)

MTK Budapest:
Hegedűs L. - Baki, Kálnoki Kis, Vukmir, Poór - Pölöskei, Kanta, Fejes, Ladányi (Varga Sz., 72.) - Csiki, Horváth P. (Horváth Zs., 46.)

Túlbiztosított védelmek miatt teljesen eseménytelen félórával kezdődött az MTK mezőkövesdi vendégjátéka. Az első félidő záró szakaszában a fővárosiak támadtak veszélyesebben, Pölöskei és Csiki bombáját bravúrral hárította a hazaiak kapusa.

Fordulás után még nagyobb lett az MTK fölénye, de a Mezőkövesd állta a sarat, sőt az 58. percben mintaszerű akció végén Bognár átadásából Melczer megszerezte a vezetést. A góltól felélénkült a találkozó, mezőnyfölényben játszott az MTK, a hazaiak keveset birtokolták a labdát, minden energiájukat a védekezésre fordították, erőfeszítéseiket végül siker koronázta, megőrizték minimális előnyüket a lefújásig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×